Workshop familiereünie Hof van Saksen (augustus 2020)

"Erg leuke activiteit en heel goed verzorgd!" 

 

Reacties schilderworkshops 2019:

  • Voordat je begint denk je "oh, drie uur schilderen dat is wel heel erg lang" maar als je eenmaal bent begonnen vergeet je gewoon de tijd. Best heel chill eigenlijk. Heel erg leuk om te doen.(jongere deelnemer)
  • Ik vond het vooral heel erg rustgevend.
  • Fijn dat Marjolijn met een stappenplan werkt en eigenlijk meteen aan de gang gaat. 
  • Voor het eerst ben ik heel erg tevreden met iets wat ik gemaakt heb!

Schilderworkshop 2 dagen in Glimmen (thema Pasen) maart 2018

Dankjewel Marjolijn voor deze bijzondere workshop. Ik heb er enorm van genoten en zou het graag nog eens doen. Groetjes en hopelijk tot ziens! (Berthe Phia)

Was een hele bijzondere ervaring. Zo met elkaar en zien hoe iedereen bezig was. Vond de manier waarop je ons coachte heel prettig. (Henriette)

 

Schilderworkshop "Drentsche Stijl" september 2017

Op ons ( 5 heren 60+) jaarlijkse uitje hebben we een fantastische schilderworkshop gevolgd in Rolde onder de bezielende leiding van Marjolijn Zwolsman. We hebben geprobeerd het nabijgelegen hunebed (D 18) te schilderen in Drentse Stijl, dat was de grote (ronde) stenen weergeven in Piet Mondriaan stijl. Wij kunnen de workshop van harte aanbevelen.

Namens de vriendenkring 

Jaap

 

Schilderworkshop zomer 2017

Het was een leerzame en leuke workshop.

Deskundige en prettige begeleiding van jou.
Het was een goed verzorgde workshop.
Nogmaals dank hiervoor en misschien tot ziens.
Met vriendelijk groet,
Willïe Holt

 

Individuele begeleiding en aanschuifatelier 2016

Een cirkel met potlood op wit papier. Dat was de eerste stap die ik durfde te zetten. Jij hebt me veiligheid, tijd en ruimte gegeven om mijn plezier in tekenen en schilderen te ontdekken en in mijn tempo daarin te groeien. Ik blijf je daar eeuwig dankbaar voor!!!

Marianne D.

 

"ze voelde zich een ware kunstenaar en was ontzettend trots op het resultaat dat ze onder begeleiding van Marjolijn had behaald" aldus de persoonlijk begeleider van een verstandelijk beperkte vrouw.