Actueel

Alle cursussen NAJAAR 2020 zijn vol. 

We werken met inachtneming van de corona-maatregelen; kleine groepjes en werkplekken met voldoende afstand tot elkaar.

UPDATE november 2020: de uitgestelde cursussen starten op 24 en 25 november!

 

BINNENKORT: Workshop Wolken schilderen

 

Met een aantal oefeningen en aanwijzingen is het helemaal niet zo moeilijk om een mooie lucht met wolken te schilderen. In deze workshop ga je het leren. Je schildert met acrylverf, oefent eerst op schilderpapier en maakt vervolgens een echt schilderij op een schilderdoek van 30X30 of 30X40. Alle materialen en koffie/thee/iets lekkers zijn inbegrepen.

  • Datum: volgt binnenkort
  • Tijdsduur: 3 klokuren
  • Kosten: 35 euro
  • Deelname: maximaal 5 deelnemers
  • Waar: Stationstraat 1a in Rolde 

Tijdens de lockdown van dit afgelopen voorjaar heb ik me gestort op het schrijven en vormgeven van "Gaan we morgen weer verder?" Een boekje over fiets(kampeer)vakanties. Sinds 1987 ga ik elke zomer op pad met fiets en tent en ik vond het tijd voor wat bespiegelingen. Ik vergelijk het schrijven van een boek met het creëren van een schilderij: het is een proces waar je in meegenomen wordt. Van tevoren heb je geen idee hoe het zal worden. Maar nu is het resultaat er! Wil je het boekje bestellen? Het is te koop bij Fietsspecialist Kamp in Rolde en online te bestellen bij Uitgeverij Boekengilde.

Marjolijn Zwolsman tekent, schrijft en ontwerpt graag. Zoek je iets speciaals, een illustratie, een strip, of een origineel logo? Neem contact op met Atelier Lijn. 

Schilderworkshops; Op zoek naar een creatieve, originele gezellige en ontspannende activiteit voor een groepje vrienden of collega's? Zoek een leuke thema-schilderworkshop uit en overleg met Marjolijn Zwolsman een datum en locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mindful Painting: Met 'mindful painting' bereik je met weinig middelen – op een eenvoudige manier en voor iedereen te doen – ontspanning en vernieuwde balans. Wil je thuis hiermee aan de slag?  Op deze website kun je oefeningen bekijken. Kijk voor een filmpje met meer info over mindful painting hier.

Heb je belangstelling voor een korte cursus Mindful Painting? Laat het me weten, want ik wil nog wel iets gaan plannen. 

 

Naast haar creatieve activiteiten en begeleiding onder de naam Atelier Lijn, is Marjolijn Zwolsman ook werkzaam als ZKM coach. Met Zwolsman Coaching geeft zij begeleiding aan o.a. tieners en twintigers met vragen rondom studie, loopbaan en leven. Op haar website www.zwolsmancoaching.nl leest u hierover meer. Mailen met vragen hierover kunnen naar info@zwolsmancoaching.nl

NAJAAR-SALE!

 

In de webshop vind je leuke schilderijen voor leuke prijzen! 

Een goed idee voor een origineel cadeau of een uniek kunstwerkje aan je eigen muur.

Expositie in WZA

Tot en met 30 oktober 2018 exposeert Marjolijn 18 acrylschilderijen in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Tijdens openingstijden van het ziekenhuis vrij toegankelijk. De meeste werken zijn ook te koop.