Actueel

 

Vanwege de voortdurende lockdown zijn er tot half mei 2021 geen activiteiten gepland bij Atelier Lijn.

Eind april 2021 is het aanbod van workshops bekend die (onder voorbehoud) zullen plaatsvinden in mei en juni. Houd deze website in de gaten!

Workshop 'Wolken schilderen' =VOL

Met een aantal oefeningen en aanwijzingen is het helemaal niet zo moeilijk om een mooie lucht met wolken te schilderen. In deze workshop ga je het leren. Je schildert met acrylverf, oefent eerst op schilderpapier en maakt vervolgens een echt schilderij op een schilderdoek van 30X30 of 30X40. Alle materialen en koffie/thee/iets lekkers zijn inbegrepen.

  • Datum: woensdag 19 mei 2021
  • Tijdsduur: 13:30-16:30 uur
  • Kosten: 35 euro
  • Deelname: maximaal 4 deelnemers
  • Waar: Stationstraat 1a in Rolde 
  • vragen of opgeven kan via dit formulier.

Tijdens de lockdown van het afgelopen jaar heb ik me gestort op het schrijven en vormgeven van "Gaan we morgen weer verder?" Een boekje over fiets(kampeer)vakanties. Sinds 1987 ga ik elke zomer op pad met fiets en tent en ik vond het tijd voor wat bespiegelingen. Ik vergelijk het schrijven van een boek met het creëren van een schilderij: het is een proces waar je in meegenomen wordt. Van tevoren heb je geen idee hoe het zal worden. Maar nu is het resultaat er! Wil je het boekje bestellen? Het is te koop bij Fietsspecialist Kamp in Rolde en online te bestellen bij Uitgeverij Boekengilde.

Marjolijn Zwolsman tekent, schrijft en ontwerpt graag. Zoek je iets speciaals, een illustratie, een strip, of een origineel logo? Neem contact op met Atelier Lijn. 

Schilderworkshops; Op zoek naar een creatieve, originele gezellige en ontspannende activiteit voor een groepje vrienden of collega's? Zoek een leuke thema-schilderworkshop uit en overleg met Marjolijn Zwolsman een datum en locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mindful Painting: Met 'mindful painting' bereik je met weinig middelen – op een eenvoudige manier en voor iedereen te doen – ontspanning en vernieuwde balans. Wil je thuis hiermee aan de slag?  Op deze website kun je oefeningen bekijken. Kijk voor een filmpje met meer info over mindful painting hier.

Heb je belangstelling voor een korte cursus Mindful Painting? Laat het me weten, want ik wil nog wel iets gaan plannen. 

 

Naast haar creatieve activiteiten en begeleiding onder de naam Atelier Lijn, is Marjolijn Zwolsman ook werkzaam als ZKM coach. Met Zwolsman Coaching geeft zij begeleiding aan (jonge) mensen met vragen rondom studie, loopbaan en leven. Op haar website www.zwolsmancoaching.nl leest u hierover meer. Mailen met vragen hierover kunnen naar info@zwolsmancoaching.nl