Actueel

 

In juli en augustus 2021 zijn er geen activiteiten gepland en is Atelier Lijn gesloten. Eind augustus zal het nieuwe cursus-aanbod op deze website worden gepubliceerd. Wil je op de hoogte gehouden worden via de mail? Stuur dan een bericht via dit formulier. Dan wordt je mailadres opgenomen en krijg je via je mail als eerste bericht over het nieuwe aanbod. 

Tijdens de lockdown van het afgelopen jaar heb ik me gestort op het schrijven en vormgeven van "Gaan we morgen weer verder?" Een boekje over fiets(kampeer)vakanties. Sinds 1987 ga ik elke zomer op pad met fiets en tent en ik vond het tijd voor wat bespiegelingen. Ik vergelijk het schrijven van een boek met het creëren van een schilderij: het is een proces waar je in meegenomen wordt. Van tevoren heb je geen idee hoe het zal worden. Maar nu is het resultaat er! Wil je het boekje bestellen? Het is te koop bij Fietsspecialist Kamp in Rolde en online te bestellen bij Uitgeverij Boekengilde.

Marjolijn Zwolsman tekent, schrijft en ontwerpt graag. Zoek je iets speciaals, een illustratie, een strip, of een origineel logo? Neem contact op met Atelier Lijn. 

Schilderworkshops; Op zoek naar een creatieve, originele gezellige en ontspannende activiteit voor een groepje vrienden of collega's, of om iemand cadeau te doen? Zoek een leuke thema-schilderworkshop uit en overleg met Marjolijn Zwolsman een datum en locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Naast haar creatieve activiteiten en begeleiding onder de naam Atelier Lijn, is Marjolijn Zwolsman ook werkzaam als ZKM coach. Met Zwolsman Coaching geeft zij begeleiding aan (jonge) mensen met vragen rondom studie, loopbaan en leven. Op haar website www.zwolsmancoaching.nl leest u hierover meer. Mailen met vragen hierover kunnen naar info@zwolsmancoaching.nl