Actueel


In het najaar staan er alweer wat (korte) cursussen gepland. Een korte schildercursus voor beginners, een opstartcursus voor gevorderden, een teken-schildercursus voor jongeren (11 t/m 16 jaar), een tekencursus (volwassenen) en schilderen/mixed media. Kijk voor meer info onder het kopje begeleiding&workshops (cursussen en workshops) of klik hier. Heb je belangstelling? Reserveer dan alvast een deelnemersplek.


CREATIEVE THERAPIE Maak je je zorgen om je kind, omdat het niet lekker in z'n vel zit, slecht slaapt, zich moeilijk kan uiten? Mogelijk kan creatieve therapie een positieve bijdrage leveren in de sociaal-emotionele ontwikkeling van jullie kind. Marjolijn Zwolsman is gediplomeerd creatief therapeut. Kijk hier voor meer informatie en maak gerust vrijblijvend een afspraak.


Schilderworkshops; Op zoek naar een creatieve en ontspannende activiteit voor een groepje vrienden of collega's, of om iemand cadeau te doen? Zoek een leuke thema-schilderworkshop uit en overleg met Marjolijn Zwolsman een datum en locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Marjolijn Zwolsman tekent, schildert, schrijft en ontwerpt graag. Zoek je iets speciaals, een illustratie, een persoonlijk schilderij, of een origineel logo? Neem contact op met Atelier Lijn.