Actueel

Op woensdag 2 februari 2022 start er een 5-weekse cursus aquarelleren en een 5-weekse cursus acrylschilderen. Meer informatie over de cursussen lees je hier.

Januari-aanbieding: 2-pers. SCHILDERWORKSHOP

Zin om eens een keer te komen schilderen? Jullie zijn van harte welkom op een prive-schilderworkshop voor 2 personen aan de Stationsstraat 14 in Rolde. Je krijgt uitleg over het materiaal (acrylverf), gaat oefenen met kleuren mengen en maakt (onder begeleiding) je eigen creatie met verf op een schilderdoek! (Aquarel is eventueel ook mogelijk) Lees meer

 

Vanaf 1-1-2022 is Atelier Lijn gevestigd aan de Stationsstraat nummer 14 in Rolde. In de loop van de maand januari, als alles een beetje is ingericht én de corona-maatregelen hopelijk weer soepeler zijn geworden, wordt het nieuwe teken-en schilderaanbod bekend gemaakt. Want ook in 2022 moet en zal er weer geschilderd gaan worden! CREATIEVE THERAPIE Maak je je zorgen om je kind, omdat het niet lekker in z'n vel zit, slecht slaapt, zich moeilijk kan uiten? Mogelijk kan creatieve therapie een positieve bijdrage leveren in de sociaal-emotionele ontwikkeling van jullie kind. Marjolijn Zwolsman is gediplomeerd creatief therapeut. Kijk hier voor meer informatie en maak gerust vrijblijvend een afspraak.


Schilderworkshops; Op zoek naar een creatieve en ontspannende activiteit voor een groepje vrienden of collega's, of om iemand cadeau te doen? Zoek een leuke thema-schilderworkshop uit en overleg met Marjolijn Zwolsman een datum en locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Marjolijn Zwolsman tekent, schildert, schrijft en ontwerpt graag. Zoek je iets speciaals, een illustratie, een persoonlijk schilderij, of een origineel logo? Neem contact op met Atelier Lijn.