Actueel

Vanaf 1-1-2022 ben ik op zoek naar een andere atelierruimte!

Binnenkort kan ik niet meer aan de Stationsstraat huren, dus sta ik op straat met mijn potten verf en schildersezel... 

Wie kan mij helpen? Een raam, een kraan en ongeveer 20 m2 maakt mij al blij. In Rolde of in de omgeving. Zegt het voort...

CREATIEVE THERAPIE Maak je je zorgen om je kind, omdat het niet lekker in z'n vel zit, slecht slaapt, zich moeilijk kan uiten? Mogelijk kan creatieve therapie een positieve bijdrage leveren in de sociaal-emotionele ontwikkeling van jullie kind. Marjolijn Zwolsman is gediplomeerd creatief therapeut. Kijk hier voor meer informatie en maak gerust vrijblijvend een afspraak.

Schilderworkshops; Op zoek naar een creatieve, originele gezellige en ontspannende activiteit voor een groepje vrienden of collega's, of om iemand cadeau te doen? Zoek een leuke thema-schilderworkshop uit en overleg met Marjolijn Zwolsman een datum en locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Marjolijn Zwolsman tekent, schrijft en ontwerpt graag. Zoek je iets speciaals, een illustratie, een strip, of een origineel logo? Neem contact op met Atelier Lijn. 

Naast haar creatieve activiteiten en begeleiding onder de naam Atelier Lijn, is Marjolijn Zwolsman ook werkzaam als ZKM coach. Met Zwolsman Coaching geeft zij begeleiding aan jongeren met vragen rondom studie, loopbaan en leven. Op haar website www.zwolsmancoaching.nl leest u hierover meer. Mailen met vragen hierover kunnen naar info@zwolsmancoaching.nl