Actueel

Voor het nieuwe aanbod (korte) cursussen NAJAAR 2020 klik HIER

zomer 2020:

SUMMERSALE!

 

In de webshop vind je leuke schilderijen voor leuke prijzen! 

Een goed idee voor een origineel cadeau of een uniek kunstwerkje aan je eigen muur.

Mindful Painting: Met 'mindful painting' bereik je met weinig middelen – op een eenvoudige manier en voor iedereen te doen – ontspanning en vernieuwde balans. Wil je thuis hiermee aan de slag?  Op deze website kun je oefeningen bekijken. Kijk voor een filmpje met meer info over mindful painting hier.

Heb je belangstelling voor een korte cursus Mindful Painting? Laat het me weten, want ik wil nog wel iets gaan plannen. 

 

Naast haar creatieve activiteiten en begeleiding onder de naam Atelier Lijn, is Marjolijn Zwolsman ook werkzaam als ZKM coach. Met Zwolsman Coaching geeft zij begeleiding aan o.a. tieners en twintigers met vragen rondom studie, loopbaan en leven. Op haar website www.zwolsmancoaching.nl leest u hierover meer. Mailen met vragen hierover kunnen naar info@zwolsmancoaching.nl

Marjolijn Zwolsman tekent, schrijft en ontwerpt graag. Zoek je iets speciaals, een illustratie, een strip, of een origineel logo? Neem contact op met Atelier Lijn. 

Schilderworkshops; Op zoek naar een creatieve, originele gezellige en ontspannende activiteit voor een groepje vrienden of collega's? Zoek een leuke thema-schilderworkshop uit en overleg met Marjolijn Zwolsman een datum en locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Expositie in WZA

Tot en met 30 oktober 2018 exposeert Marjolijn 18 acrylschilderijen in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Tijdens openingstijden van het ziekenhuis vrij toegankelijk. De meeste werken zijn ook te koop.