Actueel

Augustus 2019: In verband met een tijdelijke baan als docent op ROC Noorderpoort in Groningen gaat de najaars-schildercursus in Gasteren niet door. De beide cursussen in Rolde zijn nog onder voorbehoud. Begin september wordt duidelijk of die wel of niet door zullen gaan. Bij belangstelling voor een cursus (later in het seizoen) kunt u zich altijd melden. Ik kan u dan op de hoogte houden van de mogelijkheden.

Naast haar creatieve activiteiten en begeleiding onder de naam Atelier Lijn, is Marjolijn Zwolsman ook werkzaam als studentencoach. Met Zwolsman Coaching geeft zij begeleiding aan tieners en twintigers met vragen rondom studie, loopbaan en leven. Op haar website www.zwolsmancoaching.nl leest u hierover meer. Mailen met vragen hierover kunnen naar info@zwolsmancoaching.nl

Nieuw aanbod 2019: Korte voorjaarscursus 'Tekenen naar de waarneming' en 'Schilderen met acrylverf'. Ook voor de najaarscursus kun je je alvast aanmelden en een plek reserveren. Meer info over de cursussen vind je hier.

Expositie Miniaturen van 4 november tot 31 december 2018 in Galerie Paterswolde. Marjolijn Zwolsman doet mee met deze twee miniatuur schilderijtjes van Borkum. Voor meer info zie www.galeriepaterswolde.nl

Expositie in WZA

Tot en met 30 oktober 2018 exposeert Marjolijn 18 acrylschilderijen in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Tijdens openingstijden van het ziekenhuis vrij toegankelijk. De meeste werken zijn ook te koop.

Schilderworkshops; Op zoek naar een creatieve, originele gezellige en ontspannende activiteit voor een groepje vrienden of collega's? Zoek een leuke thema-schilderworkshop uit en overleg met Marjolijn Zwolsman een datum en locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.