Actueel

Naast haar creatieve activiteiten en begeleiding onder de naam Atelier Lijn, is Marjolijn Zwolsman ook werkzaam als ZKM coach. Met Zwolsman Coaching geeft zij begeleiding aan o.a. tieners en twintigers met vragen rondom studie, loopbaan en leven. Op haar website www.zwolsmancoaching.nl leest u hierover meer. Mailen met vragen hierover kunnen naar info@zwolsmancoaching.nl

Nieuw aanbod 2020: Voorjaarscursus 'Maart Schildermaand'  op de woensdag- en donderdagmorgen en op de donderdagmiddag, start eind februari 2020. Meer info over de cursussen vind je hier.

Schilderworkshops; Op zoek naar een creatieve, originele gezellige en ontspannende activiteit voor een groepje vrienden of collega's? Zoek een leuke thema-schilderworkshop uit en overleg met Marjolijn Zwolsman een datum en locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Expositie in WZA

Tot en met 30 oktober 2018 exposeert Marjolijn 18 acrylschilderijen in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Tijdens openingstijden van het ziekenhuis vrij toegankelijk. De meeste werken zijn ook te koop.