Creatieve Coaching

"Een cirkel met potlood op wit papier. Dat was de eerste stap die ik durfde te zetten. Jij hebt me veiligheid, tijd en ruimte gegeven om mijn plezier in tekenen en schilderen te ontdekken en in mijn tempo daarin te groeien. Ik blijf je daar eeuwig dankbaar voor!!!" (Marianne, 50 jaar)

 

Creatieve coaching  is bedoeld voor mensen die d.m.v. tekenen en schilderen bezig willen met een persoonlijke onderzoeks- of begeleidingsvraag. Bij deze vorm van individuele begeleiding ga je aan de slag met verschillende teken- en schilderopdrachten, afhankelijk van je vraag, om op die manier aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, bijvoorbeeld op het gebied van (zelf)vertrouwen, eigenwaarde, initiatief durven nemen. Ook voor het bespreken van de werkstukken wordt tijd ingeruimd. De creatieve coaching vindt in principe plaats in het atelier aan de Stationsstraat in Rolde maar het kan ook bij jou thuis. Het is een soort 'creatieve therapie light' en het kan je op een ontspannen manier waardevolle inzichten en ervaringen opleveren! Talent is helemaal niet nodig, motivatie wel! Creatieve coaching kan worden gecombineerd met een ZKM Zelfonderzoek (ZKM=Zelfkennismethode) waarvoor je ook bij Marjolijn Zwolsman als ZKM-coach terecht kunt.

Benieuwd of deze vorm van begeleiding iets voor je is? Neem gerust vrijblijvend contact op! Klik hier voor de tarieven. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en gratis.