Creatieve begeleiding (1 op1)

"Jij hebt me veiligheid, tijd en ruimte gegeven om mijn plezier in tekenen en schilderen te ontdekken en in mijn tempo daarin te groeien. Ik blijf je daar eeuwig dankbaar voor!!!" (Marianne, 50 jaar)

 

"Bij aquarelleren moet je echt durven loslaten, verschrikkelijk moeilijk vond ik dat in het begin" (M)

 

Creatieve begeleiding  is bedoeld voor mensen (volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar) die d.m.v. tekenen en schilderen bezig willen zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Bij deze vorm van individuele begeleiding ga je creatief aan de slag met verschillende teken- en schilderopdrachten en wordt je door Marjolijn aangemoedigd om stappen te zetten die een positief effect zullen hebben op je ontwikkeling. Marjolijn gebruikt hierbij haar achtergrond als creatief therapeut en coach. Het creatief bezig zijn werkt heel ontspannend én uitdagend. Er is alle ruimte voor jouw (persoonlijke) verhaal bij het bespreken van je werkstuk. Dit kan je op een verrassende manier waardevolle inzichten en ervaringen opleveren! Talent is helemaal niet nodig, motivatie en nieuwsgierigheid om in de spiegel van je creatieve kant te kijken wel! 

Benieuwd of deze vorm van begeleiding iets voor je is? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op! Klik hier voor de tarieven.